barcelona by Tonny Vorm

Download barcelona by Tonny Vorm pdf free

Read online for free barcelona by Tonny Vorm epub

 • Title: barcelona
 • Author: Tonny Vorm
 • Category: Journey
 • Date: March 2012
 • Lenguage: English
 • Pages: unknown
 • ISBN: 8771240497

 

Ebook description:

Der er mange måder at lære en fremmed by at kende på. Da jeg flyttede til Barcelona i sensommeren 1995 for at studere, besluttede jeg mig for at gøre det gennem kunsten og litteraturen. Jeg var i slutningen af 20’erne og havde brugt det meste af mit liv på at gøre mig bedre til et eller andet, hvad enten det så varsport, spil, venskaber, kæresteforhold eller studier. I de romaner og bøger, jeg havde læst hjemmefra, inden jeg tog til Barcelona, blev der talt om en speciel catalansk sjæl, der bestod af lige dele fornuft og galskab, seny i rauxa.Jeg undersøgte fænomenet grundigt og fandt frem til, at det første, fornuften, afspejler sig i regionens i egne øjne mere disciplinerede arbejdsmoral finish den, de har i resten af Spanien. Galskaben derimod drejede sig om at slippe kontrollen og give efter for sine lyster. Om at drikke igennem, feste og larme i gaden natten lang, om at male som Joan Miró, bygge kirker som Antoni Gaudí eller sprænge Gran Teatro del Liceu i luften, som anarkisterne gjorde i 1893.Jeg er født og opvokset i en almindelig dansk familie af den slags, hvor man først kan slappe af, når man har nået, hvad der skal nås, så jeg tog ganske enkelt til Barcelona med et dybt ønske om at opdage nye og gale sider af mig selv, der kunne supplere min snusfornuft

 

Read online or download barcelona or find more pdf – epub – kindle books of the same genre or category: Travel

About the file barcelona.pdf

 • Downloaded: 1125 times
 • Readed: 1430 times
 • Last download: 51 minutes ago
 • Filesize: 755.20KB

Tags: download barcelona by Tonny Vorm free pdf, download barcelona by Tonny Vorm epub for free, read online barcelona by Tonny Vorm pdf free, read online barcelona by Tonny Vorm epub